YUNANİSTAN VİZESİ İÇİN BAŞVURU SAYISI 204`E ULAŞTI

fto Hukuki Danışmanlık

YUNANİSTAN VİZESİ İÇİN BAŞVURU SAYISI 204`E ULAŞTI
142 Kişi tarafından okundu 16/11/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) 15 Haziran 2019 tarihinde başlayan Yunanistan vizesi hizmetine yoğun ilgi devam ediyor. Randevu sistemiyle verilen hizmet kapsamında 16 Kasım 2019 tarihinde 25 kişi daha başvuruda bulundu.

FTSO’nun Yunanistan vizesi hizmetini Fethiyelilerin ayağına getiren hizmeti kapsamında 16 Kasım Cumartesi günü 25 kişi daha gerekli evrakları teslim ederek, biyometrik taramadan geçti. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve eşi Elif Çıralı da biyometrik taramadan geçerek vize başvurusunda bulundu.

Hafta sonu yapılan son başvurularla birlikte FTSO aracığıyla Haziran ayından bu yana Fethiye’den Yunanistan vizesi almak için yapılan toplam başvuru sayısı 204’e ulaştı.