12 NOLU MESLEK GRUBU ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

fto Hukuki Danışmanlık

12 NOLU MESLEK GRUBU ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU
140 Kişi tarafından okundu 21/11/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 12 Nolu akaryakıt, otomotiv ve ulaştırma meslek grubu üyeleri, Barbun Restorant’da düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıya Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başaran, Meclis Üyesi Selamettin Yılmaz, 12 Nolu Akaryakıt, Otomotiv ve Ulaştırma Meslek Komitesi Başkanı Turgay Şahin, Komite Üyeleri Muzaffer Bilgiç, Hüseyin Uçar, Efrayim Akçabel ile meslek grubu üyeleri katıldı.

Yoğun katılımın olduğu kahvaltılı buluşmada meslek grubu üyeleri sektörün sorunlarını değerlendirme imkanı buldu. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, kahvaltıya katılan meslek grubu üyeleri ile birebir ilgilendi. Çıralı organizasyonda konuşmada şunları söyledi:

“Bu buluşma ile meslek gruplarımızla gerçekleştirdiğimiz kahvaltı buluşmaları tamamlıyoruz. Komitelerimizi temsil ettikleri üyelerimizle tanıştırmak, meslek grubu üyelerinin kaynaşması amacıyla düzenlediğimiz bu buluşmalar çok verimli geçti. Siz meslek grubu üyelerimizle bir araya gelerek sektörlerinize yönelik sorunları ve çözüm önerilerinizi alıyoruz. Üyelerimizden gelen görüş ve öneriler hizmetlerimizde ve faaliyetlerimizde bize yön veriyor. Odamız her zaman söylediğimiz gibi icra değil rica makamı. Odamızı aşan sorunları çözüm için gerekli mercilere taşıyoruz.”

FTSO’nun çalışmaları ve faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi aktaran Çıralı, “12 Nolu meslek grubu içinde yer alan deniz taşımacılığı yapan üyelerimizi yeni bir meslek komitesi çatısı altında buluşturacağız.” dedi.

Başkan Çıralı konuşmasının ardından söz alan 12 Nolu Akaryakıt, Otomotiv ve Ulaştırma Meslek Komitesi Başkanı Turgay Şahin, Komite Üyeleri Muzaffer Bilgiç, Hüseyin Uçar, Efrayim Akçabel meslek grubu üyelerine kendilerini tanıttı ve görüşlerini paylaştı.