KURUM KÜLTÜRÜ SEMİNERİ VERİLDİ

KURUM KÜLTÜRÜ SEMİNERİ VERİLDİ
489 Kişi tarafından okundu 13/12/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği kurum kültürü semineri etkin katılımla gerçekleştirildi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Likya Salonu’nda 13 Aralık Cuma günü Eğitmen İlker Kaldı tarafından verilen seminerde, Kurum Kültürü’nün şirketlerin hayatındaki önemi ve başarısına etkileri incelendi. Olumlu kurum kültürü oluşturmanın örneklerle anlatıldığı seminere 30 kişi katıldı.

FTSO üyelerine ve çalışanlarına ücretsiz olan seminerde İlker Kaldı, katılımcılara “Sizi iş hayatında diğerlerinden ayıran fark nedir, Kurum kültürü nedir? Ne işe yarar, Kurum kültürünün özellikleri nelerdir, Kurum kültürü neleri kapsar, Güçlü ve olumlu bir kurum kültürü nasıl oluşturulur?” sorularına yanıtlar veren bir sunum yaptı.