E-DÖNÜŞÜM UYGULAMA TOPLANTISI

E-DÖNÜŞÜM UYGULAMA TOPLANTISI
464 Kişi tarafından okundu 20/12/2019

Sayın Üyemiz,

Odamız, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası işbirliğinde Vergi Usul Kanunu uyarınca “e-fatura, e-defter, e-arşiv fatura ile 5 bin ve 30 bin üzeri faturaların güncel uygulamaları” hakkında 20 Aralık 2019 Cuma günü saat 14.30’da Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı salonunda Fethiye Vergi Dairesi Müdürlüğünce gerçekleştirilecek toplantımıza katılımlarınızı önemle rica ederiz.