E-TİCARET VE DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ VERİLDİ

E-TİCARET VE DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ VERİLDİ
536 Kişi tarafından okundu 30/12/2019

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerinin dönüşen ve dijitalleşen ticarete ve iş hayatına uyum sağlamalarını desteklemek amacıyla 4 günlük e-ticaret ve dijital pazarlama eğitimi verdi.

FTSO hizmet binası Meğri salonunda 20-21 Aralık ve 27-28 Aralık tarihlerinde düzenlenen eğitimde farklı sektörlerden firma temsilcilerine “E-ticaret nedir? Dijital pazarlamanın önemi ve geleneksel pazarlamadan farklar, dijital pazarlama stratejisi konularında bilgi aktarıldı.

Öğretim üyeleri Dr. Ali Naci Karabulut, Doç. Dr. Hakan Kiracı, Dr. Muhammer İlkuçar tarafından verilen iki haftaya yayılan 4 günlük uygulamalı eğitimde yenilikçi dijital girişim örnekleri, dijital pazarlama mecraları e-ticarette güvenlik ve karşılaşılan sorunların yanı sıra e-ticaret sitesi kurulumu, web sayfası ve dijital pazarlama, google analytics kullanımı, google, facebook ve instagram reklamcılığı, arama motoru optimizasyonu (SEO), affiliate pazarlama, drop shipping kavramları detaylı olarak anlatıldı.

FTSO’nun 2019 yılının son eğitimi olan ve toplam 18 saat süren 20 kişi ile sınırlı e-ticaret ve dijital pazarlama eğitimi uygulamalı olarak, katılımcıların sorularının yanıtlandığı interaktif şekilde gerçekleştirildi.