KURUYEMİŞ DOLANDIRICILIĞI HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

KURUYEMİŞ DOLANDIRICILIĞI HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
55 Kişi tarafından okundu 31/12/2019

Değerli Üyemiz,

Denizli Ticaret Borsasından Odamıza iletilen yazı ile Denizli ilinde faaliyet gösteren kuruyemiş firmaları gerek iç piyasada gerekse yaptıkları ihracat ile ülke ekonomisinde önemli bir konuma sahiptir.

Son zamanlarda kuruyemiş üretimi yapan üyelerden alınan şikâyetlerde, bazı kötü niyetli kişilerin Denizli’deki kuruyemiş firmalarının alım temsilcisiymiş gibi davranarak birçok ilde dolandırıcılık yaptıkları incir, badem, kestane vb kuruyemiş ürünleri almaya çalışmaktadırlar.

Kuruyemiş ticareti yapanların konuyla ilgili mağduriyet yaşamamaları için üyelerimizin bilgi sahibi olmalarını ve şüpheli durumlarda da adı kullanılan firma ile irtibata geçerek teyit almanızı önemle rica ederiz.