KANADA`DA DOLANDIRICILIK VAKALARI HK.

KANADA`DA DOLANDIRICILIK VAKALARI HK.
134 Kişi tarafından okundu 31/12/2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Ticaret Bakanlığı’nın ilgide kayıtlı yazısı ile, Ottava Ticaret Müşavirliğinden alınan bir yazıya atfen, son dönemde giderek artan bir şekilde dolandırıcılık amacıyla bazı İnternet hesaplarından vatandaşlarımıza yönelik olarak Kanada’da çalışmak üzere yüksek ücretli iş tekliflerinin yapıldığı ve akabinde vize veya iş başvuru ücreti :adi altında ödeme yapmalarının istendiği belirtilmekte ve vatandaşlarımızın talepleri çerçevesinde yapılan araştırmalar neticesinde bu tür tekliflerin tamamının dolandırıcılık amaçlı olduğunun tespit edildiği ifade edilmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.