GÜLER UYMAZ’DAN VEDA ZİYARETİ

GÜLER UYMAZ’DAN VEDA ZİYARETİ
548 Kişi tarafından okundu 03/01/2020

Fethiye Kaymakamlığı Turizm Danışma Bürosu Yetkilisi Güler Uymaz, emekliliğe ayrılması dolayısıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu.

Fethiye Turizm Danışma Bürosu Yetkilisi Güler Uymaz, beraberinde yerine vekalet edecek olan Hanife Yılmaz ile gerçekleştirdiği ziyarette, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Üyesi Selamettin Yılmaz ve FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu ile görüştü.

FTSO Başkanı Osman Çıralı, Güler Uymaz’a, bölge turizmine katkılarından ve Fethiye Turizm Konseyi başta olmak üzere birçok platformda uyumlu ve özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti ve emeklilik hayatında esenlikler diledi.

Osman Çıralı, ziyaret sırasında Güler Uymaz’a FTSO’nun logosunun yer aldığı çini tabak hediye etti.  Duygusal anların yaşandığı ziyarette Güler Uymaz, hediye için Başkan Çıralı’ya teşekkür ederek, FTSO’nun kendisi için ayrı bir yeri olduğunu ifade etti.

Ziyaret anı fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.