FETEX FETHİYE TURİZM, TURİZM TEDARİKÇİLERİ, YİYECEK VE İÇECEK İHTİSAS FUARI

FETEX FETHİYE TURİZM, TURİZM TEDARİKÇİLERİ, YİYECEK VE İÇECEK İHTİSAS FUARI
200 Kişi tarafından okundu 06/03/2020

Bu yıl 10.kez düzenlenecek olan “FETEX Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri, Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı” 4 Mart 2020 Çarşamba günü kapılarını açacaktır.

FETEX’in, bölgenin en önemli Turistik İşletmeler Donanımı ve Gıda İhtisas Fuarı olarak bu yıl 20.000 ziyaretçiye ev sahipliği yapması beklenmektedir.

Bu sene fuarda Gastronomi etkinliği ve Ulusal Ahçılar Yemek Yarışması etkinlikleri yer alacaktır.

4-7 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar, Fethiye Belediyesi Fuar ve Sergi Alanı’nda (Çamköy) gerçekleştirilecek olup 11:00-19:00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.

Tüm üyelerimize duyurulur.

Detaylı Bilgi;