FTSO’DAN TURİZM DANIŞMA BÜROSUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

FTSO’DAN TURİZM DANIŞMA BÜROSUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
232 Kişi tarafından okundu 06/03/2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Fethiye Kaymakamlığı Turizm Danışma Bürosu Müdürlüğü görevine getirilen Saffet Dündar’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

6 Mart 2020 Cuma günü Fethiye Turizm Danışma Bürosu’nda gerçekleşen ziyarete Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kemal Hıra, Mete Ay, Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Başaran, Şevket Süreyya Gürol, Halil İbrahim Öztürk ve Fatih Tufan katıldı.

Neşeli bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette 2020 yılında Bölge Turizminin hedefleri, dijital pazarlama, sektör temsilcilerinin sorunları gibi birçok konu hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaret sırasında söz alan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı “Bu önemli göreve getirilen Saffet Dündar’a yeni görevinde başarılar diliyor, Odamızın özellikle bölge Turizm’inin tanıtılması için atılacak her adımda, her türlü desteğe hazır olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.