34 GALERİCİ DAHA YETKİ BELGESİ İÇİN SINAVA KATILDI

34 GALERİCİ DAHA YETKİ BELGESİ İÇİN SINAVA KATILDI
601 Kişi tarafından okundu 06/03/2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM işbirliğinde düzenlenen, motorlu kara taşıtı alım satım mesleki yeterlilik sınavları devam ediyor. Fethiye ve Seydikemer’de 2. el araç alım satım ticareti ile uğraşan 34 kişinin mesleklerinde ehil olduklarını belgelemek üzere katıldıkları sınavların yedincisi 5-6-7 Mart 2020 tarihlerinde yapıldı.

Yoğun başvurunun olduğu mesleki yeterlilik sınavları için şu ana kadar 240 kişi başvurdu. Süreci tamamlanan 6 sınav sonunda 202 kişi mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazandı. 7. si düzenlenen sınava 34 kişi daha katılarak mesleki yeterlilik belgesi almak için ter döktü.

Sınav, teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamalı olarak yapıldı. Sınavın teorik yani yazılı kısmı FTSO Hizmet Binası Likya Salonunda gerçekleştirildi. Uygulamalı aşama ise Fethiye Yön Otomotiv ev sahipliğinde yapıldı.