FTSO’DAN HAKSIZ FİYAT ARTIŞINA KARŞI MÜCADELE

FTSO’DAN HAKSIZ FİYAT ARTIŞINA KARŞI MÜCADELE
69 Kişi tarafından okundu 17/03/2020

Ortaya çıkan yeni tip Koronavirus (Covid-19) isimli hastalık sonrasında, bazı işletmelerin söz konusu durumdan istifade ederek ticari ürünlerde haksız fiyat artısı gerçekleştirdiği hakkında şikâyetler ulaşmıştır. Bu kapsamda, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak, çalışma alanımızda tespit edilecek bu tur işletmeler hakkında disiplin mekanizmalarımızı çalıştıracağımız ve bu haksızlıkları yapan firmalara  Oda ve Borsa Üyelerine Verilecek Disiplin ve Para Cezaları ile Disiplin Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde gerekli işlemlerin başlatılacağını bir kez daha kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız...