KONAKLAMA, YEME-İÇME, KAHVEHANE, PLAJ VE SPOR TESİSİ SEKTÖRLERİ İÇİN GÜNCELLENEN ÖNLEMLER YAYINLANDI

770 Kişi tarafından okundu 03/06/2020

Ek Dosyalar
Kahvehane, Kıraathane
Konaklama Tesisleri
Restoran, Lokanta, Kafe
Plaj, Yüzme Alanları, Park-Bahçe
Spor Merkezleri

İller Dairesi Genel Müdürlüğü’nden yapılan son açıklamalar neticesinden Fethiye Kaymakamlığı’ndan Odamıza ulaşan yazılarda Konaklama Tesisleri, Lokanta, Kafe, Restoran vb. İşletmeleri, Kahvehane, Kıraathane vb. İşletmeleri, Plaj, Yüzme Alanları, Park, Bahçe vb. Alanları ve Spor Merkezleri için hazırlanmış ve güncellenmiş olan uyulması gereken kurallar ekte yer almaktadır.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.