YETENEK KAPISI AÇILDI

YETENEK KAPISI AÇILDI
133 Kişi tarafından okundu 22/06/2020

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hazırlanan ‘Yetenek Kapısı’ çevrimiçi kariyer platformu www.yetenekkapisi.org hizmete açıldı. Platforma ücretsiz olarak kayıt olan işverenler; iş ve staj imkânları, burs sağlama gibi farklı kariyer fırsatlarını öğrenci ve mezunlara duyurabilecek ve karşılıklı aktif iletişim kurabilecek. Yetenek Kapısı devlet tabanlı bir sistem olup, üniversiteler ve genç yetenekler ile işverenleri buluşturacak.