HAVUZ OPERATÖRLÜĞÜ KURSUNA FTSO İNDİRİMİ

HAVUZ OPERATÖRLÜĞÜ KURSUNA FTSO İNDİRİMİ
139 Kişi tarafından okundu 23/06/2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye’de hizmet veren Yakut Akademi ile sözleşme imzalayarak Havuz Operatörlüğü Kursu’na katılacak üye ve üyelerin çalışanlarına yüzde 20 indirim sağladı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Yakut Akademi İşletme Sahibi Gökhan Yakut arasında indirim protokolü bugün, FTSO Meğri Salonu’nda imzalandı. Protokole göre akademide gerçekleşecek havuz operatörlüğü kursuna katılmak isteyen oda üyeleri ve çalışanlarına yüzde 20 indirim sağlanacak. Yılsonuna kadar geçerli olacak indirimden yararlanmak isteyen oda üyeleri ve çalışanları FTSO Eğitim Birimi’ne başvuruda bulunabilecek. 10 kişilik sınıflarda uzman eğitmenler tarafından gerçekleşecek kurs 5 gün sürecek. Katılımcılar, 4 gün teorik ve 1 gün uygulama eğitimine katıldıktan sonra ‘Havuz Operatörü’ sertifikası almaya hak kazanacaklar.

Detaylı bilgi ve kayıt için 6141115/ Eğitim birimi ile iletişime geçebilirsiniz.