MÜSİAD’DAN FTSO’YA ZİYARET

MÜSİAD’DAN FTSO’YA ZİYARET
111 Kişi tarafından okundu 25/06/2020

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD) Fethiye Şube Başkanı Kemal Tufan ve yönetim kurulu üyeleri, odamızı ziyaret ederek Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldi. Ziyarette Başkan Kemal Tufan tarafından 7-13 Temmuz tarihleri arasında Adana, Antalya, Alanya, Burdur, Denizli, Fethiye, Isparta, Kahramanmaraş, Mersin, Muğla ve Uşak’ın katılımıyla ilk kez düzenlenecek Bölgesel Dijital Ticaret Fuarı’nın tanıtımı yapıldı. İşletmelere ve ziyaretçilere sanal fuar deneyimi yaşatacak projenin koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilen fuarlara alternatif olması bekleniyor.