FTSO’NUN DÜZENLEDİĞİ CANKURTARAN EĞİTİMİ TAMAMLANDI

FTSO’NUN DÜZENLEDİĞİ CANKURTARAN EĞİTİMİ TAMAMLANDI
83 Kişi tarafından okundu 26/06/2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen Cankurtaran Eğitimi tamamlandı. Eğitime katılan 15 kişi, 21 saatlik kursu başarıyla tamamlayarak Bronz Cankurtaran Belgesi almaya hak kazandı.

E.B Cousto Dalış ve Cankurtaran Merkezi tarafından 24-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenen eğitime FTSO üye ve çalışanlarından oluşan 15 kişi katıldı. 3 gün boyunca Çalış Plajı, FTSO Likya Salonu ve Golden Moon Otel havuzunda devam eden uygulamalı eğitim 21 saat sürdü. Eğitmen Savaş Yapman ve Asistan Eğitmen Gürhan Horzum tarafından verilen eğitimi başarıyla tamamlayan 15 kursiyer, havuzlarda geçerli Bronz Cankurtaran Belgesi almaya hak kazandı. ‘Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Cankurtarma Yönetmeliği’ kapsamındaki eğitim sonunda alınan belgeler, sertifikalı cankurtaran çalıştırma zorunluluğu olan tüm kurum ve kuruluşlarda geçerli olacak.