SAKATLAR DERNEĞİNDEN FTSO’YA ZİYARET

SAKATLAR DERNEĞİNDEN FTSO’YA ZİYARET
122 Kişi tarafından okundu 29/06/2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret eden Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Arslanca, 6 ayda 14 engelliye akülü sandalye temin ettiklerini belirterek devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Fethiye’de engellilere yönelik projeler ürettiklerini belirten Başkan Arslanca, koronavirüs (COVİD-19) pandemisinin tüm ülkede hayatı durduğu günlerde çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Yılbaşından bu yana 14 bedensel engelliye akülü araç temin ettiklerini anlatan Başkan Arslanca, FTSO’nun engellilere yönelik projelerine destek olmaya hazır olduklarını kaydetti. Engelliler için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Arslanca, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Dernek çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Çıralı ise sosyal sorumluluk projelerinin engellilerin hayatını kolaylaştırma da önemli rol oynadığını kaydetti. Başkan Çıralı da engellilere yönelik projelere destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.