YEME-İÇME SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMA SAATİ KISITLAMASI KALDIRILDI

YEME-İÇME SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMA SAATİ KISITLAMASI KALDIRILDI
200 Kişi tarafından okundu 21/07/2020

İçişleri Bakanlığı’nın, 81 il valiliğine gönderdiği genelge ile; Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından sektörel bazda yayımlanan rehberlerde belirtilen tedbirlere riayet edilmesi kaydıyla 21 Temmuz tarihinden (bugün) itibaren lokanta, restoran, kafe, kafeterya, çorbacı, kokoreççi, çiğ köfteci, kıraathane, kahvehane, çay bahçesi, dernek lokali vb. işletmelerin çalışma saatlerine yönelik kısıtlamaların kaldırıldığı, belirtilen işletmelerin genel mevzuatları ve ruhsatlarında belirtilen saat aralıklarında faaliyette bulunabilmelerine karar verildiği ifade edilmiştir.

İçişleri Bakanlığı açıklaması için tıklayınız.