FTSO’DAN MUTSO’YA ZİYARET

FTSO’DAN MUTSO’YA ZİYARET
150 Kişi tarafından okundu 21/07/2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, FTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Başaran, Ramazan Dim, Şevket Süreyya Görol ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Veli Uysal,  Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan’ı ziyaret etti. Ziyarette, her iki odanın yeme içme sektöründe bulunan üyelerinin iş yerleri kapanış saatinin gece 02.00’ye alınması ve 4 aydan fazla süredir kapalı olan bar ve birahanelerin durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmenin ardından İçişleri Bakanlığı’nın yeme içme sektörüne yönelik çalışma saati kısıtlamalarını kaldırması sevinçle karşılandı.