FTSO YÖNETİMİ VALİ TAVLI’YI ZİYARET ETTİ

FTSO YÖNETİMİ VALİ TAVLI’YI ZİYARET ETTİ
645 Kişi tarafından okundu 20/07/2020

Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, FTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Başaran, Ramazan Dim, Şevket Süreyya Gürol ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Veli Uysal, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Ziyarette Başkan Çıralı, Babadağ Teleferik Projesi ve yamaç paraşütü faaliyetlerinde gelinen son durum ile Fethiye Körfezi’nin kirlilik sorunu hakkında Vali Tavlı’ya bilgi verdi. Başkan Çıralı ziyarette COVID-19 pandemisi nedeniyle kapalı olan barların son durumunu da gündeme getirdi. Başkan Çıralı ve Soydemir ziyaret sonunda FTSO tarafından Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alınan Seydiler Kilimi desenli namazlığı, Vali Tavlı’ya hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tavlı ise Başkan Çıralı ve FTSO Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.