FTSO ÜYELERİNE ‘GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASYON PROGRAMI’ YÜZDE 25 İNDİRİMLİ

FTSO ÜYELERİNE ‘GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASYON PROGRAMI’ YÜZDE 25 İNDİRİMLİ
611 Kişi tarafından okundu 28/07/2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), TÜV Rheinland Uluslararası Standartlar Sertifikasyon ve Denetim Şirketi ile işbirliği protokolü imzalayarak, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı’ çerçevesinde alınacak sertifikasyon hizmetlerinde, üyelerine yüzde 25 indirim sağladı.

İşbirliği protokolü, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile TÜV Rheinland Uluslararası Standartlar Sertifikasyon ve Denetim Şirketi yetkilisi Volkan Çınar arasında FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu’nun da katıldığı toplantıda imzalandı. 24 Temmuz’dan itibaren yürürlüğü giren protokolle oda üyesi işletmeler, şirketten alacağı sertifikasyon hizmetlerinden yüzde 25 indirimli yararlanacak. 21 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olacak protokol kapsamında işletmelerde 1 günle sınırlı aylık denetimler yapılacak. Yeme-içme tesislerinde yarım gün yapılacak denetimlerden yarım gün ücreti alınacak. Denetimlerde kriterler ile uygunsuzluk tespit edilmesi durumunda 3 iş gününde giderilmesi için ihtar verilecek. Denetim sonucu verilecek kare kod ise herkese açık olacak. İndirimden yararlanmak isteyen üyeler FTSO ile iletişime geçerek protokol hakkında detaylı bilgi alıp merkezi İstanbul’da bulunan şirketle irtibat kurabilecek.