FTSO ÜYELERİNE VE YAKINLARINA, KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ’NDE %15 İNDİRİM

FTSO ÜYELERİNE VE YAKINLARINA, KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ’NDE %15 İNDİRİM
120 Kişi tarafından okundu 29/07/2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi arasındaki üye indirim protokolü yenilendi.

FTSO ile KTO Karatay Üniversitesi arasında imzalanan protokolü uyarınca, FTSO üyelerine, birinci derece yakınlarına ve eşlerine, 2020-2021 akademik yılında da Karatay Üniversitesi’nde lisans veya ön lisans programları için %15 oranında indirim içeren ahilik bursu ile 8 eşit taksitte ödeme imkânı sağlanacak.

Lisans ve ön lisans programlarına 2020-2021 akademik yılı için kayıt hakkı elde eden FTSO üyeleri, birinci derece yakınları ve eşleri ahilik bursundan, FTSO’ya kayıtlı olduğuna dair güncel tarihli belge getirmesi halinde yararlanabilecek. FTSO ile KTO Karatay Üniversitesi arasında 13 Temmuz 2020 tarihinde yenilenen protokole göre, söz konusu yetki belgesinin her akademik yılbaşında yenilenmesi gerekiyor.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, eğitime ilişkin üye indirim protokollerine özel önem verdiklerini belirterek, Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi ile yenilenen protokolün FTSO üyeleri ve birinci derece yakınları için hayırlı olmasını diledi.