GÖCEK, MARİNETECH YAT VE TEKNE EKİPMANLARI SERGİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

GÖCEK, MARİNETECH YAT VE TEKNE EKİPMANLARI SERGİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
92 Kişi tarafından okundu 02/09/2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret eden Marmaris Fuarcılık (MARFO) Genel Müdürü Volkan Gülcan ve Proje Sorumlusu Hakan Özel, 9-12 Eylül tarihleri arasında Göcek Pazar Yeri’nde düzenlenecek MARİNETECH Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi hakkında bilgi verdi.

Marinacılık sektöründe dünyada marka haline gelen Göcek, MARİNTECH Yat ve Tekne Ekipman İhtiyaçları organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Tüm dünya da etkili olan COVİD-19 pandemi sürecine rağmen iyi bir sezon yaşayan denizcilik sektörü, zengin marina ve tesis alanına sahip GÖCEK de 09-12 Eylül 2020 tarihleri arasında 4 gün sürecek sergide bir araya gelecek. Türkiye genelinde 1 Eylül itibariyle organizasyon, fuar ve etkinlilerin serbest bırakılmasının ardından ilk organizasyon 9-12 Eylül arası ilçemizde yapılacak.