FTSO ÖĞRENCİLER İÇİN TABLET YARDIMINA DESTEK BEKLİYOR

FTSO ÖĞRENCİLER İÇİN TABLET YARDIMINA DESTEK BEKLİYOR
246 Kişi tarafından okundu 07/10/2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uzaktan eğitime ihtiyaç duyan öğrenciler için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan tablet yardımı kampanyasına destek bekliyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitim sürecine geçen öğrencilerin derslere erişimini sağlamak için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tablet kampanyası başlattı. TOBB ve FTSO tarafından her yıl düzenli olarak yapılan eğitim yardımının bu yıl tablet bilgisayar dağıtımı şeklinde yapılmasına karar verildi. Birliğimizin yanı sıra, odamızın kendi bütçesinden de ilave tablet alımı yapılacak olup, ilçemizdeki hayırseverler de kampanyaya destek olabilecektir. Alınacak cihazlar öğrencilerin okulla ilgili tüm ihtiyaçlarını giderecek şekilde olacak ve tabletin ortalama fiyatının 1000 TL olması ön görülmektedir.

Tablet kampanyasına destek olma kararı alan FTSO, bölgedeki hayırseverlere yardım çağrısında bulundu. FTSO’dan yapılan açıklamada toplu satın almanın sağladığı fiyat avantajından yararlanmak için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapıldı. Kampanyaya destek vermek isteyenlerin ise Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile iletişime geçebilecektir.