ONLINE KADIN İHRACATÇI PROGRAMI HK.

ONLINE KADIN İHRACATÇI PROGRAMI HK.
134 Kişi tarafından okundu 16/10/2020

Kadın İhracatçı Programı (KİP), girişimci kadınlarımızın işlerini dünyaya açmasını ve ihracat yapabilmesini teşvik amacıyla düzenlenen eğitim programıdır. Kadın girişimcilerin küresel pazarlara ulaşımını sağlamak ve bölgelerinde sürdürülebilir kalkınma hedeflerine katkı sağlayabilmesi için Ticaret Bakanımız Sn. Ruhsar Pekcan’ın da bizzat desteklediği, Kadın İhracatçı Programı online olarak 22 Ekim 2020 Perşembe günü saat 13.00’de başlayacaktır.

Program ücretsiz olup, bu programda ihracatçılara sağlanacak destek ve kolaylıklar anlatılacak, e-ihracat eğitimi verilecektir.

Kayıt için: https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_0AGIOw8kQkKP_LrLQN9xzg

Sorularınız [email protected] adresi üzerinden ilgili yetkililere ulaştırılabilecektir.

Tüm üyelerimize duyurulur.