FTSO 7 NOLU YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ GRUBU ONLİNE TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

174 Kişi tarafından okundu 23/12/2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) 7 Nolu Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Grubu, online video konferans yöntemiyle toplandı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısına FTSO 7 Nolu Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Grubu üyeleri katıldı. Toplantıda pandemi sürecinden yoğun şekilde etkilenen restoranların sorunları ele alındı.

Katılımcılara seslenen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, pandemi sürecinde tüm sektörlerden gelen soruları kaydedip, TOBB ve ilgili bakanlıklara ileterek çözüm bulma konusunda ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Özellikle paket servis ve gel al dışında kapalı olan restoranların sorunlarının çözümü için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Çıralı, “20 Kasım 2020 tarihi itibariyle restoranların kapatılması ile sokağa çıkma yasağı olduğu saatlerde paket servis yapmaları yasaktı. Yaptığımız girişimlerle gece 24.00’e kadar paket servis hizmeti sunmaları sağlanmıştır.   Aynı durum marketler için de bizim girişimlerimiz sonucunda gerçekleşti, böylece market ve bakkallar da sokağa çıkma yasağı olduğu saatlerde paket servis yapabiliyorlar.” dedi.

Başkan Çıralı’dan sonra tek tek söz alan grup üyeleri yaşadıkları sorunları dile getirdi. Bu sorunları kaydeden Çıralı, ilgili kurumlar nezdinde girişimde bulunacaklarını ifade etti.