U-ETDS YÜK TAŞIMACILIĞI VERİ GÖNDERİMİ SÜRE UZATIMI DUYURUSU

U-ETDS YÜK TAŞIMACILIĞI VERİ GÖNDERİMİ SÜRE UZATIMI DUYURUSU
77 Kişi tarafından okundu 04/01/2021

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan 29.12.2020 tarihinde alınan yazı ile yük taşımacılığı için 01.01.2021 tarihinde başlayacak olan U-ETDS (Ulaştırma   Elektronik Takip ve Denetim Sistemi) veri gönderim zorunluluğu 01.07.2021 tarihine kadar ertelenmiştir.

Yetki belgesi sahiplerinin kapsamının genişletilmesi açısından söz konusu Bakanlıktan alınan bilgiye istinaden sadece yük taşımacışığı "C2, C3, K1, L1, L2,M1, M2, N1, N2 T1 ve T2" yetki belge sahiplerine 01.07.2021 tarihine kadar veri girişi denetimlerinin ertelendiği; yolcu taşımacılığı yetki belgesi sahipleri için ise mevcut denetim uygulamaları devam etmektedir.

Üyelerimize ve ilgililere önemle duyurulur.