BAŞKAN ÇIRALI, EMNİYET MÜDÜRÜ AYHAN İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÇIRALI, EMNİYET MÜDÜRÜ AYHAN İLE BİR ARAYA GELDİ
128 Kişi tarafından okundu 11/02/2021

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, pandemi sürecinde güvenlik tedbirleri hakkında bilgi alan Başkan Çıralı, FTSO üyelerinin yaşadığı sorunları Emniyet Müdürü Ayhan’a iletti.

FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra’nın da katıldığı görüşmede Başkanı Çıralı ve Emniyet Müdürü Ayhan, pandemi sürecinde alınan güvenlik tedbirleri ile Fethiye’de sokağa çıkma kısıtlamalarının ticari faaliyetlere etkileri konusunda görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede, ticari ve ekonomik faaliyetlerin güven ortamında yürütülmesine ilişkin atılabilecek adımlar gündeme geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Çıralı, FTSO üyelerinin yaşadığı sorunları Emniyet Müdürü Ayhan’a iletti.