İŞKUR FETHİYE MÜDÜRÜ, BAŞKAN ÇIRALI İLE BİR ARAYA GELDİ

İŞKUR FETHİYE MÜDÜRÜ, BAŞKAN ÇIRALI İLE BİR ARAYA GELDİ
208 Kişi tarafından okundu 12/02/2021

İŞKUR Fethiye Şube Müdürü Şükrü Özdoğan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret etti. Pandemi döneminde işsizlik ve kısa çalışma ödeneği konularının konuşulduğu ziyarette Başkan Çıralı, İŞKUR Fethiye Şube Müdürlüğü’ne yeni atanan Özdoğan’a, görevinde başarılar diledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Çıralı ve Özdoğan koronavirüs pandemisi döneminde işsizlik konusunda görüş alışverişinde bulundu. Kısa çalışma ödeneğine ilişkin güncel durumu konuşan Başkan Çıralı ve Şube Müdürü Özdoğan, Fethiye’de istihdamı arttırmaya yönelik atılabilecek yeni adımları değerlendirdi. Özdoğan’a FTSO bünyesinde yürütülen projeler hakkında bilgi veren Başkan Çıralı, İŞKUR’un sağladığı teşvik ve destekler hakkında ise bilgi aldı. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çıralı, istihdamı arttıracak girişimler için kurumlar arası uyumun önemine değindi.