ONLİNE EXPORT AKADEMİ PROGRAMI-25 ŞUBAT 2021

Kurulum Kılavuzu
Akademi Programı

Sayın Üyemiz,

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kadın ve genç girişimcilerimize ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerimizden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, ihracat destekleri anlamında yeni ihtiyaçlar ile kadın ve genç girişimcilerimizin rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslararası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı artırabilmek, bu amaçla eğitimler vermek misyonu ile “Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı” oluşturulduğu, böylelikle kadın ve genç girişimcilerimize daha hızlı ve etkin hizmet verilmesi hedeflendiği belirtilmiştir.

Genel Müdürlükçe yürütülen bu çalışmalar kapsamında, ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerimizin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içinde “Export Akademi – Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı” oluşturulmuştur. Öte yandan, Covid-19 virüsünün mevcut durumu da göz önüne alınarak söz konusu Program Nisan ayında elektronik ortama taşınmıştır.

Bu kapsamda, bir sonraki Export Akademi Programı Türkiye çapında tüm KOBİ’lerimize yönelik olarak 25 Şubat 2021 tarihinde saat 09:30’da gerçekleştirilecektir. Bir örneği ekte yer alan program dahilinde Zoom Programı üzerinden gerçekleştirilecek “Online Export Akademi Programı”na https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_UrE3t7JETie4F5Id_0Qc1w linki aracılığıyla kayıt olunabilecektir. Toplantıya ilişkin gerekli bilgiler kayıt aşamasının ardından katılımcılara iletilecek olup, kullanılacak programa ilişkin Zoom Meeting Kurulum ve Kullanım Kılavuzu da ilişikte gönderilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.