Fİ PEDİA AKADEMİ’DEN FTSO ÜYELERİNE İNDİRİM

Fİ PEDİA AKADEMİ’DEN FTSO ÜYELERİNE İNDİRİM
59 Kişi tarafından okundu 23/02/2021

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Fi Pedia Akademi arasında, FTSO üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı. Protokole göre Fi Pedia Akademi’nin eğitim, atölye çalışmaları ve seminer organizasyonlarında FTSO üyelerine ve ailelerine %10 indirim uygulanacak.

FTSO üyelerine, Fi Pedia Akademi’de kişisel gelişim eğitimleri ve atölye çalışmaları ücretlerinde indirim sağlayan protokol, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Fi Pedia Akademi Kurucu Vekili Gülbeyaz Kargı tarafından imzalandı. Protokolün FTSO üyelerine hayırlı olmasını dileyen Osman Çıralı, FTSO’nun yaptığı protokollerin üyelerin iş ve sosyal hayatına katkı sağlamaya yönelik olduğunu söyledi. Fi Pedia Akademi ve protokol yapılan diğer firmaların FTSO üyesi olduğuna dikkat çeken Osman Çıralı, üyeler arası dayanışmaya ve iletişime önem verdiklerini ifade etti.

Fi Pedia Akademi Kurucu Vekili Gülbeyaz Kargı da protokolle birlikte FTSO üyelerine hizmet vermekten dolayı memnuniyet duyacaklarını belirterek, Fi Pidia Akademi’nin eğitim ve seminer organizasyonlarında FTSO üyelerine ve üyelerin ailelerine %10 oranında indirim sağlayan protokolün süresinin 1 yıl olacağını kaydetti. Eğitim alanında pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçildiğini vurgulayan Gülbeyaz Kargı, bu krizin fırsata çevrilebileceğini dile getirerek, şöyle devam etti:

“Çocuklar gibi yetişkinler de pandemi döneminde, eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetler gibi kişisel gelişime katkı sağlayan eğitim ve etkinliklerden mahrum kaldı. Fİ Pedia Akademi olarak biz de bu dönemde hem çocuk ve gençlerin hem de yetişkinlerin kişisel ve sosyal gelişimi amacıyla eğitim programları oluşturduk. Motivasyon, ekip çalışması, kriz yönetimi, iş organizasyonu, liderlik ve yönetim, ileri satış teknikleri, etkili sunum teknikleri, etkili iletişim teknikleri, telefonda etkili iletişim, stressiz zaman yönetimi, insan kaynakları yönetimi, zor insanlarla başa çıkma, etkili iletişim ve beden dili, diksiyon-etkili güzel konuşma, öfke kontrolü ve stres yönetimi, CV değerlendirme ve mülakat teknikleri gibi birçok konuda eğitim hizmet veriyoruz. Öğrencilere özel öğrenme sistemini aktif bir şekilde çalıştırıp odaklanmayı ve ders başarısını arttırmaya yönelik programlar ile yetişkinlere özel kişisel gelişim kurslarıyla Fi Pedia Akademi olarak FTSO üyelerinin ve ailelerinin yanınızdayız."