HİJYEN EĞİTİMİ İÇİN KAYITLAR DEVAM EDİYOR

HİJYEN EĞİTİMİ İÇİN KAYITLAR DEVAM EDİYOR
654 Kişi tarafından okundu 30/03/2021

Hijyen Eğitimi Yönetmeliği kapsamındaki işyerlerinde çalışanların alması zorunlu olan HİJYEN EĞİTİMİ için kayıtlar başladı.

Hijyen Eğitimi Yönetmeliğinde belirtilen iş kolları da şu şekildedir; Gıda üretim ve perakende iş yerleri, insani tüketim amaçlı sular ile doğal mineralli suların üretimini yapan iş yerleri, kaplıca, hamam, sauna, berber, kuaför, dövme ve pirsing yapılan yerler, masaj ve güzellik salonları ve benzeri yerler, otel, motel, pansiyon ve misafirhane gibi yerler, hijyen eğitimi verilmesi uygun görülen diğer iş kolları olarak belirtildi.

Eğitim, Covid-19 tedbirleri kapsamında 30 kişi ile sınırlıdır.

İlk eğitim 30-31 Mart 2021 tarihlerinde 13:00-17:30 saatleri arasında Odamız Likya Salonunda gerçekleşecek ve eğitim sonunda sınav yapılacaktır. Eğitim kayıtları devam etmektedir.

Eğitim ücreti 40 TL’dir.

Eğitim ücretinin Fethiye Halk Eğitim Merkezi Ziraat Bankası hesabına yatırılması (IBAN TR84 0001 0002 0343 2021 6250 01) ve dekontun Odamıza ( [email protected] ) iletilmesi gerekmektedir.

Kayıt formu için; https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1wKuMwrKYuwl8iQhzcq_3718K_NjncMM8IoxXVln4bd4Dwg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Detaylı bilgi için; 6141115-dhl 120  /Eğitim Birimi Aysun Şanlısoy

NOT:

*Eğitim kayıt formunu dolduran ancak ödeme dekontunu iletmeyen kişilerin başvuruları geçerli sayılmayacaktır.

*İlk eğitim 30 Mart ve 31 Mart tarihlerinde 2 grup olarak gerçekleşecektir.  Nisan ayında yapılacak eğitimler için kayıtlar devam etmektedir.