MÜTEAHİT FİRMA DA 15 MAYIS İÇİN SÖZ VERDİ

MÜTEAHİT FİRMA DA 15 MAYIS İÇİN SÖZ VERDİ
123 Kişi tarafından okundu 22/03/2021

Ovacık ve Ölüdeniz’deki alt yapı çalışmalarından mağdur olan turizm işletmelerine bir iyi haber de müteahhit firmadan geldi. MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen’den sonra Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret eden müteahhit firma yetkilisi Resül Yeşil de alt yapı ve yol çalışmalarının 15 Mayıs’a kadar tamamlanacağının sözünü verdi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret eden Fethiye-Ölüdeniz yolu alt yapı işlerinin yapan müteahhit firmanın üst düzey yetkilisi Resul Yeşil, çalışmaları turizm sezonu öncesinde 15 Mayıs’a yetiştireceklerinin sözünü verdi. Başkan Osman Çıralı’ya alt yapı çalışmalarında son aşamaya geldiklerini ifade eden firma yetkilisi Resul Yeşil, Nisan ayında hava sıcaklıklarının asfalt dökülme sıcaklığına ulaşmasıyla birlikte yol çalışmalarının da 15 Mayıs’a kadar tamamlanması için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Çıralı da yol çalışmalarının sezon öncesinde tamamlanmasının turizm sektörü açısından önemini vurgulayarak, müteahhit firmanın söz verdiği gibi çalışmaların 15 Mayıs'a kadar tamamlanmasının takipçisi olduklarını vurguladı.

Seyahat acentaları ve bölgedeki otelciler ve turizm sektöründeki işletmeciler alt yapı ve yol çalışmaları nedeniyle yaşadıkları zorlukları 18 Mart 2021 tarihinde FTSO ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen’e aktarmış ve yol çalışmalarının sezon başlamadan önce bitirilmesi gerektiğini aktarmışlardı. MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen de turizm sektörünün beklentilerini çok iyi anladığını dile getirerek, yol çalışmalarının 15 Mayıs tarihine kadar bitirileceğini açıklamıştı.