HİJYEN EĞİTİMİNE 43 KİŞİ KATILDI

HİJYEN EĞİTİMİNE 43 KİŞİ KATILDI
135 Kişi tarafından okundu 31/03/2021

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Fethiye Halk Eğitim Merkezi ile birlikte gıda ve su sektöründe çalışanlar için düzenlediği hijyen eğitimine 43 kişi katıldı.

FTSO Likya Salonu’nda 30-31 Mart 2021 tarihlerinde düzenlenen eğitim Emine Hüküm tarafından verildi. Hijyen Eğitimi Yönetmeliği kapsamındaki işyerlerinde çalışanların alması zorunlu olan 2 gün 2 grup olarak gerçekleştirilen hijyen eğitimine FTSO üyesi ve çalışanlarından toplam 43 kişi katılım sağladı. FTSO’nun Fethiye Halk Eğitim Merkezi ile birlikte Nisan ayında yapılacağı Covid-19 tedbirleri nedeniyle 30 kişi ile sınırlı eğitimler için kayıtlar devam ediyor.

Hijyen Eğitimi Yönetmeliğine göre; gıda üretim ve perakende iş yerleri, insani tüketim amaçlı sular ile doğal mineralli suların üretimini yapan iş yerleri, kaplıca, hamam, sauna, berber, kuaför, dövme ve pirsing yapılan yerler, masaj ve güzellik salonları ve benzeri yerler, otel, motel, pansiyon ve misafirhane gibi yerler, hijyen eğitimi alması zorunlu iş kolları.