181 Kişi tarafından okundu 03/03/2021

VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLLERİ 2021

Muğla Valiliği Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Odamıza gönderilen yazıda verimlilik uygulamalarının başta işletmeler olmak üzere toplumun her kesiminde bilinmesi ve yaygınlaştırılmasına yönelik olarak 2014 yılından itibaren Verimlilik Proje Ödülleri yarışması düzenlendiği belirtilerek Verimlilik Proje Ödülleri 2021 yılı yarışma sürecinin, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü koordinasyonunda başlatıldığı bildirilmektedir.

Bu kapsamda İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ve tüm paydaşların katılımına açık olarak gerçekleştirilecek toplantıda, Bakanlık uzmanları tarafından bilgilendirme yapılacağı ifade edilmektedir.

03.03.2021 tarihinde 10:00-11:00 saatleri arasında düzenlenecek çevrimiçi toplantıya

https://zoom.us/j/98340016074?pwd=UWRCOXdyQkNvbG14MzZBYzVOTE9JZz09 linkinden katılabilirsiniz.